Når man føler sig fravalgt

ensom

At føle sig fravalgt

I går glemte jeg simpelthen at dele ud af lidt onsdagskærlighed, måske fordi jeg den sidste uges tid har været i et lidt navlepillende humør, så kan det være svært at sprede kærlighed.

Det har været en uge hvor det gik fra at have en følelse af at være landet et sted som virkede fint og oprigtigt, til pludselig være et helt andet sted, uden egentlig at have set den komme.

I denne proces er det gået op for mig hvor skrøbelige nye relationer er, og hvor svært det kan være at skabe tætte bånd til et nyt menneske. Hvor hurtigt der kan opstå forviklinger og man kan tro at et er blevet sagt, men det er ikke det der blev hørt.

Ensom

Min hverdag er fyldt op med mennesker, familie, venner og kollegaer, fælles for dem alle er at vi kender hinanden, de fleste kender jeg godt, og det betyder også at vores relationer er sat, vi behøver ikke så mange ord mere, jeg behøver ikke vise hvem jeg er eller hvornår det jeg siger er for sjov eller i alvor, så når jeg står i en ny relation som skal bygges op, så glemte jeg nok i farten at der ikke er denne her indforståethed, og misforståelserne står jo nærmest i kø.

Ord og forviklinger

En eller anden udtalte engang: ”Jeg kan kun være ansvarlig for hvad jeg siger, ikke for hvad du forstår”, og det er jo egentlig ret enkelt, forviklinger sker bare virkelig hurtigt, især i nye relationer, fordi man ofte er uvant i at skulle være tæt med nye mennesker.

Det kan føles som om vi er på samme sti, men i løbet af ingen tid går det op for en at vi ikke engang er på samme side af floden.

Ensom

Det er helt ubeskriveligt svært, og jeg kan godt sidde tilbage med en følelse af overhovedet ikke at være i stand til at udtrykke mig klart. Det bliver bare et ret ensomt analyseforløb man kommer ud i, for ligesom at der er forskellige måder at opfatte det sagte, så er der jo også forskellige opfattelser af hvad der gik galt.

Så hvad nu?

Nu er det jo om at komme op på hesten igen, tage det der var til efterretning, og så tror jeg at det må være nu jeg skal ud og øve mig, øve mig i at tale med alle mulige mennesker, få kommunikationen op i gear, for det er blevet meget tydeligt for mig at øvelse gør mester.fravalgt

Jeg fik anbefalet en bog der hedder ”Get the guy”, og i denne bog skriver forfatteren netop om at man skal kommunikere med folk omkring sig, alle du møder på din vej, for på den måde bliver man også bedre til at åbne op for den rette.

 

 

Signature

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar