Momsterliv: kontor dag i slowmotion

Som en del af netværket Momster har vi i dag en lidt hyggelig ting kørende, hvor du kan læse om en dag i de forskellige morbloggeres liv. Det vil være hver d. 1. i måneden, så husk at følge med, hvis du vil læse om hvad der sker rundt om i det små hjem.

Hverdagen har for længst ramt det lille hjem her, begge teenagere er stadig hos deres far på ferie, så jeg har ingen at tage hensyn til disse dage.

Jeg stod tidligt op, og gav mig god tid til at komme i gang med dagen. Udsigten fra min hoveddør er lige nu et stillads, det blev sat op i går og det betyder at de endelig kommer og ligger nyt tag på laden. Taget er efterhånden mere hullet end en schweizerost, men nu er der lys forude. Det bliver så fint, og ikke mindst rart at det ikke når det ikke sejler indeni laden mere efter et regnskyl.

 

Tirsdag er min kontor- og inspektionsdag, så jeg plejer at køre afsted om formiddagen, så får jeg tjekket op på de lokaler jeg har her på Sjælland samt gjort rent. Der er stille for tiden, da de fleste er på sommerferie, så jeg havde det for mig selv.

Jeg har et mini kontor det ene sted, fordi jeg nogen gange bruger stedet som mellemstation, hvis jeg har nogen timers ventetid mellem møder eller afhentning af unger, da vi selv bor en time fra København, så sparer jeg en del kørsel.

I dag slog jeg derfor lidt praktisk arbejde sammen med selvforkælelse i form af lidt sushi og afslapning inden jeg kørte hjemover igen, for at undgå myldretidstrafik trak jeg tiden lidt ud.

Vel hjemme igen var det tid til en dejlig lang gå tur med hundene, jeg elsker at vi har skoven som vores baghave, det er så hyggeligt at bare kunne gå lige ud i naturen hvor kun fuglene forstyrrer tankerne.

Her til aften gik jeg old school i form af min gamle bærbare dvd afspiller, det var hyggeligt at have lidt film i baggrunden, samtidig med jeg fik nørdet lidt blogging.

 

 

Det bedste ved sådanne dage er at jeg kan gøre det i mit helt eget tempo, det elsker jeg.

Signature

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar